Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb


Veli Lošinj / otok Lošinj
od 0€
Preveri ponudbo
Prevod trenutno ni na voljo

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop na hotelske bazene
· prost vstop v savne, jacuzzi in fitnes
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
· brezplačna uporaba torbe z brisačami za kopanje (ena brisača/osebo/bivanje)
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop na hotelske bazene
· prost vstop v savne, jacuzzi in fitnes
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
· brezplačna uporaba torbe z brisačami za kopanje (ena brisača/osebo/bivanje)
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Infinity bazen je najbolj fotogenična točka hotela, ki se je naslonil na rob mesteca Veli Lošinj. V prvem certificiranem brezglutenskem in antialergijskem hotelu Hrvaške jim skrb za vaše zdravje ni španska vas. Z vodnikom »Punta run« tecite v najlepše zalive, v skupinski vadbi pa šport postane še družaben.

Opis

Vitality Hotel Punta se nahaja v neposredni bližini mesta Veli Lošinj in 4 km od slikovitega mesta Mali Lošinj. Skalnata in deloma betonirana plaža je od hotela oddaljena pribl. 50 m. Veli Lošinj je že dolga leta poznan kot naravno klimatsko zdravilišče z blagodejnim vplivom zraka in vegetacije na dihala.

V sodobnem wellness hotelu, ki diši po sivki, je poskrbljeno za vaše udobno in prijetno bivanje. Ker je to pravi kraj, kjer lahko kaj dobrega naredite za svoje telo, so pripravili premišljeno zasnovane programe, kjer ste aktivni pod nadzorom strokovnjaka. Mirne trenutke lahko najdete v bazenih, v Vitality Center & Spa ali na mnogih programih za lepoto telesa. Sprostitev najdete v savnah in v kopelih, lahko pa si privoščite masažo.

Hotel ponuja dva zunanja bazena z morsko vodo s podvodnimi masažami, od tega en »infinity« bazen in manjši whirpool ter prostor za sončenje. Na voljo je tudi notranji bazen z ogrevano morsko vodo s podvodnimi masažami in whirpoolom. Za vse, ki bi želeli ostati fit tudi na počitnicah, obiščite fitnes, igrajte tenis, pripeljite s seboj kolesa in se zapeljite v mesto ali se v gozdu nadihajte svežega zraka. Če radi tekate, ste na pravem mestu, ne pozabite le na opremo - pripravljenih imajo 7 prog in če pretečete vse, lahko na recepciji hotela pridobite medaljo.

316 standard in superior sob ter 48 suit je klimatiziranih in imajo LCD TV, minibar ter brezplačen WiFi.

Okrepčali se boste s samopostrežnim zajtrkom. Možnost prilagojene hrane za osebe z alergijami in brez glutena ob predhodni najavi. Na lahko kosilo, prigrizke in najljubšo pijačo vas vabi restavracija Levante in beach bar Agava.

Sobe

 • DS2 B - standard: dvoposteljna soba, 24 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, minibar, sef, balkon
 • DS2 BM - PUNTA: dvoposteljna soba, 24 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, minibar, sef, balkon, morska stran
 • DS2 BM - standard: dvoposteljna soba, 24 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, minibar, sef, balkon, morska stran
 • DS2-3 STANDARD PLUS: dvoposteljna soba, 28 m²; kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, minibar, sef, možnost dodatnega ležišča (120 x 200 cm)
 • DS2-3 B- superior: dvoposteljna soba, 28 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, minibar, sef, balkon, možnost dodatnega ležišča (120 x 200 cm)
 • DS2-3 BM - superior: dvoposteljna soba, 28 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, minibar, sef, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča (120 x 200 cm)
 • DS2-3 BM PREMIUM: dvoposteljna soba, 32 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, minibar, sef, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča (80 x 200 cm)
 • SU2-4 BM: dvoposteljna soba z dnevno sobo (trosed 160/180x200 cm) za 2–4 osebe, 40 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, minibar, sef, balkon, morska stran

Koristne informacije

Prijava: do 14h (javiti pozen prihod do 22h), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club.
Prednosti: notranji bazeni so odprti ves čas obratovanja hotela. Animacijski program za otroke 5–12 let od sredine junija do sredine septembra; plesne vaje, večerna animacija … FloatFit – vodni trening, funkcijski treningi, skupinska vadba … Fitnes opremljen z vrhunsko Technogym opremo, na voljo tudi fitnes na prostem v borovem gozdu. Večerni programi z glasbo, plesni večeri.
Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan; garaža pribl. 10 €/dan, , senčnik ob bazenu ali na plaži 30 HRK/dan (pribl. 4 €/dan), ležalnik ob bazenu ali na plaži 30–40 HRK/dan (pribl. 4–5,3 €), 2 ležalnika + senčnik 90 HRK/dan (pribl. 12 €/dan), 1 ležalnik + senčnik 60 HRK/dan (8 €/dan); športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom. Omejeno število sončnikov in ležalnikov na plaži in ob bazenu. Zunanji bazeni so odprti v poletnih mesecih, odvisno od vremenskih razmer.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 8-10 HRK/osebo na dan, odvisno od termina bivanja (otroci: -100% do 12 let, -50% 12-18 let) + enkratna prijava 25 HRK/osebo na bivanje.
Osvežujem. Prosim počakajte ...
 • Termin
  Soba
  Odhodno letališče
  Cena
  Ponudba žal ni na voljo.